L’equip

Electro Penedès es va crear el 1988 de la mà del Joan Jiménez qui des d’un primer moment va posar els fonaments i va construir una empresa amb uns pilars i valors molt sòlids que avui dia es mantenen intactes. El seu compromís, la seva professionalitat i el tracte humà cap al client i cap al treballador, han fet que l’empresa obtingui una reputació més que validada pel sector industrial. 

El 2022 Electro Penedès fa un gir generacional i el seu caràcter i esperit familiar es reafirma, sent la base de tots els nostres projectes. La proximitat i la confiança del client és clau per seguir creixent.

Comptem amb un equip professional, amb anys d’experiències en el sector industrial i en constant evolució i formació. Aquest equip, a partir del 2022, l’encapçalen dues figuren claus en aquest canvi generacional: 


  • JOAN ANTONI JIMÉNEZ

Enginyer Tècnic Electricitat per la Universitat Rovira i Virgili i postgrau de Pèrit d’incendis i riscos diversos per l’INESE. Amb 20 d’anys d’experiència en el món industrial i al capdavant de l’empresa familiar des del 2006. El 2022 inicia una nova etapa assumint la propietat i la direcció. 


  • CHELU HERNANDO

Amb una dilatada experiència en el món de l’electricitat, ha crescut i s’ha format en la mateixa empresa. El 2022 assumeix també la propietat i la direcció que marcarà una nova etapa.